Register Today for Digital Learning Solutions, NEP 2020 & COVID Support

Question 1.) Who can register?

Answer: All Principals, Head Teachers, Teachers should register

NEP 2020, COVID, Digital Learningmy nep registeration 2020 UGC CBSE MHRD AICTE NCERT NCTE Pratham ECCE CISCE GOI "My NEP" How to get started with NEP 2020, COVID and Digital Learning
Register today,
National Education Policy NEP 2020, COVID19, Digital Learning
NEP 2020 aligned equitable use of education technology
Consulting, solutions, services and support *100% Free
All educators, teachers, students and parents are invited
When you think of education, we think of you!

Question 2.) NEP Registration: Where to register?

Answer: You can register on the link https://innovateindia.mygov.in/nep2020/

Question 3.) What can do with NEP registration?

Answer: You can give suggestions based on your own experiences and learnings on as many areas as they deem fit.

Question 4: What is the last date for NEP registration?

Answer: The dates for uploading suggestions are 24th August 2020 to 31st August 2020.

Question 5.) What are the guidelines for NEP registration and ideas submissions?

Answer: The complete participation guidelines along with the important dates in this regard are given at https://innovateindia.mygov.in/nep2020/

Question 6.) What else to be done for NEP registration?

Answer: Whether you’re owner of an elementary/primary, junior high school, intermediate college, higher education institutions and universities or private training institutions or School Heads. You must request to bring the information on your notice of all concerned teacher and staff to ensure maximum participation in both the programmes for the successful implementation of NEP 2020.

Question 7.) What will happen after NEP registration?

Answer: You can participate in the Online Competition for teachers to Prepare of Communication Material and providing your views, suggestions, comments on implementation of various recommendations of NEP.

Question 8.) Who is organizing NEP registration?

Answer: The Ministry of Education in partnership with MyGov is organising an Online Competition for Teachers on ‘Preparation of Communication Material’ relating to National Education Policy (NEP-2020).

Question 9.) What are the benefits for NEP registration?

Answer: Top 10 selected entries will be forwarded to NCERT for National Level Selection. The entries submitted by the teachers may be used by the Ministry of Education in future and the submission of entry will be treated as the permission for the same on behalf of the participant teacher. All suggestions received shall be examined by a team of experts from NCERT. If required, whose suggestions are found useful for incorporating in NCF or in the implementation plan shall be individually contacted as an owner of an elementary/primary, junior high school, intermediate college, higher education institutions and universities or private training institutions, head masters, principal and teacher.

So, all are invited, Let us register today and only few days left for NEP registration.

Please feel free to contact us for any clearification or fruther information required